SZEMÉLYI EDZÉS
REHABILITÁCIÓ
CSOPORTOS EDZÉS

Beautyrobic
Célunk egy olyan edzésforma létrehozása volt, mely amellett, hogy kőkemény kardió és erősítő részeket tartalmaz, sajátságos hangulatának köszönhetően valódi én-időt teremt, ahol vendégeink néhány órára kiléphetnek a mindennapi élet robotjából, és az edzések végén testileg-lelkileg feltöltődve, újult erővel indulhatnak tovább.

Mára a brand kinőtte magát, és az edzések mellett több módon is igyekszünk segíteni a nőknek, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Kozmetikumaink a legjobb minőségű, természetes összetevők felhasználásával készülnek. Saját márkás edző ruháink rendkívül kényelmesek, maximális mozgásteret biztosítva minden gyakorlat kivitelezésekor. Beauty Diétánk egyszerű és könnyen elkészíthető receptekkel segít az általad kitűzött testsúly elérésében. Végül akadémiánkon a kiegészítő tudást kínáló workshopok mellett otthoni oktató videókkal is támogatjuk a fejlődésedet.

WOW hatás programunk az alapító, Békési Brigitta könyvére, a WOW hatásra támaszkodva olyan egyedülálló rendszert kínál, mely garantáltan gyökeres változást hoz az életedbe. A lépésről lépésre egymásra épülő program gyakorlatainak elvégzése után már semmi sem akadályozhat meg abban, hogy mindent elérj, amit csak szeretnél; mind a magánéletben, a társas kapcsolataidban, mind pedig az életed többi területén.

Szexi mozgás

Beautyrobic edzéseinken (Beautyrobic, Beautyrobic Core és Beautyrobic Sense) nem csak eszméletlenül jó alakod lesz, de megtanulod azt is, hogy mi kell a szexi mozgáshoz.

A ma divatos edzésformák átmozgatják a végtagokat és a core izmokat, de nem tanítanak meg az izolációra. Vagyis arra, hogy hogyan tekerd a csípődet, hogyan mozgasd a fenekedet, és hogyan járj ízig-vérig nőiesen. A Beautyrobic edzések többek között ezt a fajta testtudatot is megadják neked. Az órákon az aerobic edzésekről jól ismert zsírégető gyakorlatokat szexi, táncos elemekkel tesszük nőiessé. Az ízületek maximális védelmét fontosnak tartva pedig nincsenek ugrálások.

Kinek ajánlott?

Olyan nőknek:

Akiknek problémájuk van a has és csípő táji felesleggel
Akik szeretnének feszes, szexi, nőies testet
Akik szeretik a jó zenét, és szeretnek mozogni
Akik jól akarják magukat érezni a bőrükben
Akik szép tartásra vágynak
Akik számára fontos a rendszeres méregtelenítés és jó közérzet
Akik mind testileg, mind lelkileg magabiztosságot szeretnének sugározni
Akiknek fontos a test- és lélekszépítés
Akik szeretik a meleget
Akik szeretnék, ha szép tiszta bőrük lenne
Akik szeretnék magukat szexinek és magabiztosnak érezni
   V 10:00-11:00
   kriszti / +3630 816 1946