infó: +36 30 885 2045
Kánai Anita
Kánai Anita
Legyen a mozgás az életed része!
Gyere és mozogj velem!

Anita vagyok, tanítóként végeztem anno jópár éve már…

Az aerobic kb. 10 éve határozza meg életem mindennapjait, amikor is elhatároztam, hogy közel 20 kg feleslegtől szeretnék megszabadulni. Nem szégyellem így volt, de talán pont ezzel tudok bárkinek is erőt adni és példát mutatni, hogy hatalmas kitartással és rendszeres sporttal mindenki megvalósíthatja álmait!

Azért vagyok itt, hogy szakszerűen és biztonságosan segítsek azoknak a Kedves Vendégeknek, akik alakjukon, életmódjukon szeretnének változtatni!

Miért jó?

Mert:

- energiát ad
- testet-lelket gyógyít
- feltölt, vidámabb energikusabb leszel
- elűzi a stresszt
- kikapcsol a mindennapokból
- és nem utolsó sorban szuper jó alakod lesz tőle

Óratípusok

Zsírégető

Az óra során közepes intenzitással dolgozunk, hogy pulzusunk a zsírégetéshez szükséges tartományban maradjon. Ezeken az órákon sokszor használunk step padot vagy valamilyen eszközt mint pl a súlyzót a még jobb hatás eléréséhez, de az eredmény eszközök nélkül is tökéletes! Ez az óratípus bárkinek ajánlott, kezdők is bártan részt vehetnek!

Kritikus zóna, avagy comb-popsi-has formálás

Kifejezetten a problémás területek formálása. Bemelegítés után különféle aerobic eszközökkel, változatos gyakorlatokkal dolgoztatjuk át a főbb izomcsoportokat, hangsúlyt helyezve a nők számára különösen fontos far-comb- hasizmokra..

Full kondi

Célja az állóképesség fejlesztésen-növelésén túl különféle eszközökkel történő mozgásforma, és erősítés, mely során tetőtől talpig átdolgoztatjuk az izmokat.

Total Body, avagy teljes test formálás

Az óra folyamán alacsonyabb pulzusszámon dolgozunk, és eszközzel (súlyzó, step pad, gumiszalag) vagy eszköz nélkül komoly izommunkával formáljuk feszesre a testünket. Hatékony alakformálás, tónusos, szép izomzat!

Egy hosszantartó, látványos eredmény eléréséhez nem drasztikus változtatásokra van szükség, legyen a mozgás az életünk része, legyen ez a függőségünk!

Végzettségeim

Fitness Company, aerobic sportedző
Fitness Company, kölyök fitness oktató
Várlak szeretettel alakformáló óráimon, hogy a legjobb eredményt érhessük el!
2018 Dream Factory Fitness & Coffee